Henk Verberkt

Geleen

Henk Verberkt over

McS-complex

Ik ben 3 maanden terug begonnen met McS-complex kuur. Na de 1ste kuur, testen met bal ondergaan met goed resultaat. Reactie vermogen verbeterd, geheugen verbeterd en trillen is met 80% verminderd. Ik ga door met McS-complex en raad het anderen aan om te proberen.

A. van der S.

Den Hoorn

A. van der S.

Ik heb McS-complex voor mijn 82-jarige moeder besteld. Zij heeft moeite met lopen (evenwichts stoornis, freezen en vreselijk stijf/stram)

En praten is heel moeizaam bij haar.

Al 3 dagen na het innemen van McS-complex merkte mijn moeder dat ze beter praat en vooral beter loopt. Soepeler is. Nu zijn we bijna anderhalve week verder en heeft haar fysio ook opgemerkt dat ze haar oefeningen beter kan doen. Ik verwacht niet dat het beter wordt dan dit, maar met name dat ze minder stijf is en het lopen beter gaat zijn we al dankbaar voor.

Ervaringen uit de praktijk

Ik ben nu begonnen met de tweede kuur. Het werkt zeer positief op mijn energiehuishouding. Daarbij maakt het dat ik stabieler wordt en dat geeft rust in mijn hoofd.

M.W. Venlo  - 58 jaar

Het doet duidelijk iets met mijn geheugen. Ik heb veel minder dat ik niet op een woord kan komen of ergens naar toe loop en dan denk , "wat ging ik hier ook al  weer doen"?

A. de W. Delft - 72 jaar

Tot  op heden prima bevallen. Ik ben wat actiever geworden, sta wat steviger in mijn schoenen voel ik.
M.G. Utrecht - 50 jaar

Bij het gebruik van McS-complex bemerkte ik dat ik na een aantal weken alerter werd. Niet meer zo hoefde te zoeken in mijn gedachten, zeker als ik voor mijn doen druk ben. Ben ook héél benieuwd naar de tweede kuur.

A.S. Eindhoven - 66  jaar

Ik ben heel tevreden over McS-complex!

B.R.  Aalst (B)

Mijn man is weer aan de boot gaan werken, terwijl hij 3 jaar geleden niet uit de stoel te branden was!

E.B. Epe -74 jaar

Ik ben McS-complex gaan gebruiken omdat ik merkte dat mijn energie niveau omlaag ging. En de vitamines die mij normaal een boost gaven weinig deden. Ik voelde me al binnen 4 dagen fitter en opgewekter en dat houdt aan. 

P. van H. Eindhoven - 51 jaar

Hoewel ik McS-complex preventief neem, bespeur ik toch enige toename van helderheid. 

P. van de S. Hoorn - 68 jaar

Wij hebben inmiddels allebei de tweede serie genomen. Wij merken allebei vooruitgang!

H.E. Heemstede - 77 jaar

Mijn vrouw merkt dat ze weer minder vergeetachtig wordt.

Ze is blij met het effect van de pillen. Ik weet niet wat het effect op mijn ziekte is. Feit is wel dat ik sinds ik ze neem maar heel  langzaam achteruit ga.

F.N. Oostvoorne - 86 jaar

Het blijft voor mij verbazingwekkend hoe goed dat middel werkt dat je ontwikkeld hebt. Echt een lichtpunt in deze saaie tijd, waarin weinig te beleven valt en we ons best blijven doen gezond en fit zonder sportschool te blijven.

R.S. Diemen - 67 jaar

Helaas hebben mijn man (66) en ik (64) totaal geen verschil gemerkt,  We blijven moe en ook niet in ons geheugen.

M.B. - 64 jaar

Het lijkt alsof de problemen een beetje weg zijn. Soms kan ik mijn handtekening weer zetten. Dank je wel en tot de volgende keer.

C.B. Blaricum - 77 jaar

Ik voel mij stabieler. en ook emotioneel sterker sinds ik McS-complex neem.

P.B. Hoorn - 65 jaar

Ik voel mij er heel erg goed bij. Ik heb al drie jaar geen verdere achteruitgang. 

N.D.  Zeeland- 66 jaar

Ik heb het gevoel dat ik beter op namen ed kom sinds ik het gebruik. Ik wil graag doorgaan in september. Ik zie het ook als preventief.

G.M. Eindhoven - 67 jaar

Ik wil even laten weten dat het vrij goed gaat met mijn vader, het lijkt stabiel te blijven. We merken dat in de tussen weken als hij moet stoppen het na een week of 4  wel minder helder wordt, het zwakt dan echt wel af maar als de kuur weer is begonnen merk je echt verschil. We hopen dat dit nog lang zo goed zal blijven gaan en melden ons weer als het tijd is voor de nieuwe kuur.

H. van B. Bergen - 71 jaar

Hierbij mijn bevindingen met McS complex: Gevoelsmatig langzamere achteruitgang van de gevolgen van mijn ziekte. Het McS complex sluit goed aan bij de huidige theorie dat mijn ziekte nauw samenhangt met de spijsvertering, oa betere stoelgang. Het heeft goed bijgedragen aan mijn algemeen welbevinden en ik heb  minder last overal van.

C.W. Almelo - 68 jaar

Ze begint hoe langer hoe meer op haar oude zelf te lijken. Dat betekent voor mij ook dat het samenleven weer wat gemakkelijker wordt. Ze heeft  weer belangstelling voor wat er om haar heen gebeurt en ze begint ook uit zichzelf te praten.

R.S. Diemen - 67 jaar

Na de eerste capsules zei ze 'Het is alsof er een stofzuiger in mijn buik ronddraait, die alles opruimt.  Na een paar weken innemen was ze niet meer te herkennen. Haar ogen stonden helder, haar gezicht straalde. Vanaf die dag is ze een ander mens geworden. Er is weer belangstelling voor haar omgeving. Ze gaat met mensen in de gesprek vertelt over wat ze gelezen heeft en lijkt weer op haar oude ik. Ze is na 6 weken stoppen weer opnieuw begonnen( we houden ons goed aan de gebruiksaanwijzing) en we zijn erg benieuwd hoe het verder gaat.

J.F. Diemen - 66 jaar

Wij horen graag wat uw ervaring met Mcs-complex is. 

Schrijf hier uw review! 


Deel hier uw ervaring.